Úterý 20. 8. 2019, 18.00, Velká Hradební 49, učebna 1. patro
Vstup 450 Kč
Fermentované nápoje vyčistí naše těla zanesená toxickými látkami, dají jim větší odolnost a doplní stále chybějící energii. Díky vysokému obsahu prebiotických a probiotických kultur napomáhají regulaci trávení a zajišťují zdravou střevní mikroflóru. A právě zdravé trávení je předpokladem pro správnou funkci imunitního systému.
Obsahem kurzu:
- Přednáška o přírodních fermentovaných limonádách.
- Ochutnávka domácích limonád.
- Rady, tipy, triky na výrobu fermentovaných nápojů.
- Recepty, návody, postupy ucelené ve skriptech.
- V případě zájmu mikroorganismy na výrobu vlastních fermentovaných nápojů.
Kombucha, tibetské krystaly, krystaly na výrobu zázvorového piva, tibetská houba, rejuvelac…..
S sebou: skleničky (3ks) na mikroorganismy.
Rezervace míst nutná!
Kontakt: bohacova@knihovnauk.cz